icoontje waar ben ikOver ons
Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Vanuit het Stadskantoor in het centrum van Goes staan wij voor je klaar!

Tien professionals

Het CJG-team bestaat uit tien professionals. Wij vinden dat elk kind kansen moet krijgen om zich te ontwikkelen en veilig op te groeien. Daar zetten we ons dagelijks voor in. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld om zowel de jeugdhulp als de leefomgeving in Goes te blijven verbeteren. En streven we er altijd naar om snel actie te ondernemen. Voor ons is geen hulpvraag te groot of te klein. Jij bent welkom met je vraag en we werken samen aan een passende oplossing. We zijn betrokken en professioneel, we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daar kun je op rekenen.

Ondersteund door talloze organisaties

Vele organisaties zijn aangesloten bij ons netwerk van samenwerkingspartners. Dit zijn organisaties op het gebied van zorg en welzijn, hulpverlening en huisvesting. Wij kunnen hun hulp inschakelen wanneer dat nodig en gewenst is. Het CJG blijft ook dan altijd, op de achtergrond, betrokken bij jou en de ontwikkelingen tijdens jouw traject.

Ben je benieuwd met welke partners wij samenwerken? Een lijst met alle hulp- en zorgverleners vind je hier.

Daarnaast werken wij onder andere samen met: onderwijs, kinderopvang, huisartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werk, jongerenwerkers, wijkbeheerders woningbouwvereniging, de politie en gemeente Goes.

Eén aanspreekpunt

Ons kantoor is dé centrale plek van waaruit alles gecoördineerd wordt. Eén contactpunt met één telefoonnummer en één e-mailadres waar je terecht kunt met al je vragen over gezondheid, opgroeien en opvoeden. Van kinderwens en zwangerschap, tot aan puberteit en volwassenheid. Onze deur staat voor je open.

foto stadskantoor Goes