Opgroeien en gedrag

Elk gezin kan te maken krijgen met vragen of zorgen over opgroeien en opvoeding. Er kan van alles gebeuren in het leven.

Misschien heb je vragen over de ontwikkeling van een van de kinderen, of heb je een lichamelijke beperking en zoek je naar ondersteuning. Of misschien maak je je wel zorgen over geld of over de sfeer in huis? Het is niet altijd makkelijk om zelf met een oplossing te komen. Het is fijn als je dan met iemand kunt praten om samen naar een oplossing te zoeken. Maar wie kan jou helpen, als familie en vrienden dat niet kunnen?

Professionele hulp en advies

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kun je aankloppen met al je vragen, zorgen en problemen. Hoe groot of klein ook. Als onafhankelijke partij geven wij advies wanneer je er zelf niet uitkomt. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat voor ondersteuning je nodig hebt. Is er sprake van een hulpvraag waarbij specialistische hulp of zorg gewenst is? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bepalen we wat de vervolgstappen zijn die jou verder gaan helpen, op een manier die bij jou past. Want voor ons staat een veilige en prettige leefomgeving voor iedereen in Goes op nummer één.

Altijd dichtbij

In Goes is één CJG gevestigd, in het Stadskantoor van de gemeente. Midden in de stad en vlak naast het station; makkelijk te bereiken dus. Ons kantoor vind je op de tweede verdieping van het gebouw. Via de lift in de centrale hal is er vrije toegang tot de tweede verdieping. Daar staan we dagelijks voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Betrokken, vertrouwd en professioneel. Samen voor jeugd en gezin. Daar staan wij voor.