Zwanger

De zwangerschapstest is positief, je bent in verwachting! Je zwangerschap is een periode waarin je je voorbereidt op de komst van je kindje. Maar het is ook een tijd waarin er veel op je af komt voor jou en je partner.

Babyspullen aanschaffen

Als toekomstige ouders is het wennen en aanpassen. Je moet in deze periode van alles regelen en klaarmaken voordat je kindje komt. Zoals je voorbereiden op de bevalling en allerlei spullen aanschaffen voor de baby. Kijk voor het aanschaffen van babyspullen op de babyuitzet-lijst:

Aanschaf babyspullen

Tips en adviezen

Zeker als je voor de eerste keer zwanger bent, voel je je misschien best wat onzeker. Hoe weet je of het goed gaat met de baby in je buik? Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij zwanger zijn en bevallen? Wat mag je nu wel eten en wat niet? Hoe denkt je partner erover? Hoe moet het met je werk? Heb je straks wel genoeg geld? Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je verloskundige of gynaecoloog helpt je graag als je vragen hebt over je zwangerschap. 

Zwangerschap

Onbedoeld zwanger

Als je onbedoeld zwanger bent, komen er veel vragen op je af. Opeens sta je voor een moeilijke keuze. Je hebt misschien wel veel vragen. Hulp vragen is soms moeilijk en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Wil je hierover praten. Kijk dan eens op de website van Siriz.

Siriz